Persongalleri

I serien mødes seks teenagere på tværs af tid og rum.

Her kan du læse mere om hovedpersonerne.

Arthuri Clarkimov

Intrigant hofsnog, der i hemmelighed tjener Keyser Blackrayn. Pønser på pønser på at vælte galaksen i en krig, der ikke kan vindes.

Meget forfængeligt med et markant moustache, yderst velklædt og særdeles ondskabsfuld.

Blade Bloodstorm

Dusørjæger med tænder af kernejern fra Merkur. Han er altid iført en lang kappe og udøver Mind Judo.

Dorian Dronte

Lettere forvirret videnskabsmand. Far til Robert og Jeanne. Arbejder som forsker på Ark One.

General Valerian

Den store tidsmester og chef for UTC, der har hovedkvarter i Ark Two. General Valerian Har klap for øjet og grønt, tilbagestrøget hår. Han var med til at grundlægge og bygge Sortehulsfængslet.

Hans ene øje løber i vand, hver gang han griner.

Lord Greywood

Dusørjæger. Vandrede tværs over Infernos to måneørkener i sin jagt på Bill Madscalper og fik derved kronisk hoste, der får månestøvet til stå omkring ham i en orange sky.
Lord Greywood er ferm med computere og har fanget adskillige dusører ved at bruge IT. Han har bioniske shapeshifter-arme af metal og støvler med jetdyser. Lord Greywood lå seks måneder i kryovuggerne efter et opgør med SaSaXavir, som han hader.
Lord Greywoods bror begik selvmord i Balrogs Evighedsbrønd.

Keyser Blackrayn

Ondskaben selv. Keyser Blackrayn er hvidere end døden selv. Ansigtets eneste farve er de mørke øjenhuler og den blodrøde mund. Resten er pergamentagtigt hvidt.

Keyseren ønsker magt over hele universet og alle dens beboere.

Tars Tahkahe

En grøn marsboer med blåt blod i årerne. Ark One’s legendariske chefdyrepasser. Hans opadstående tænder er som vortesvin, men den ene er knækket. Hans næse er alt for lille til det brede, arrede ansigt. Han havde oprindeligt fire arme, men har mistet højre underarm til en Battlebath, en fire meter lang vampyrflagermus.